најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

КУЛТУРНА ДЕШАВАЊА

03.Јул 2017
Фолклор је мелем за душу

Традиционална манифестација ,,Јагодинско културно лето“ прошле суботе је приуштила бројној публици, у прелепом амбијенту излетишта ,,Поток“ , сјајне кореографије два културно уметничка друштва, и то: КУД-а ,,Глоговац“ из Глоговца и гостију из Републике Српске, односно КУД-а ,,Осјечани“ из Осјечана код Добоја.

Према речима представника ових културно уметничких друштава било је велико задовољство и част наступати на Летњој сцени Градског парка ,,Ђурђево брдо“.

„Феноменалан осећај, гостопримство на највишем нивоу. Наши побратимски односи се и даље гаје и још више развијају. Ми се надамо да ће у августу, наши садашњи домаћини, односно чланови КУД-а ,,Глоговац“ бити наши гости у Осјечанима. Имам само речи хвале, а утисци су нам заиста феноменални“, рекао је Богдан Васић, председник КУД-а ,,Осјечани“.

И Марина Николић, уметнички руководилац КУД-а ,,Глоговац“ је истакла колико лепоте и уживања представља наступ у овако лепом амбијенту и пред дивном публиком која воли и зна шта је фолклор.

„Посебно ми је задовољство што смо се заједнички представили публици у овом прекрасном амбијенту излетишта ,,Поток'. Наравно да је то посебан доживљај и велика част, наступати пред публиком која воли наш фолклор и у њему буквално ужива“, рекла је Марина Николић.

Подсећамо да су сви садржаји у оквиру ,,Јагодинског културног лета“ бесплатни, да је организатор свих догађаја Културни центар ,,Светозар Марковић“, а покровитељ Скупштина града Јагодине.

Коментари
0
126

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 7 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже