најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈИ КОНКУРСИ

06.Фебруар 2017
Обавештење исправљен текст конкурса за медије

Обавештавамо све заинтересоване учеснике Конкурса за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања  на територији града Јагодине у 2017. години, да је у тексту Јавног позива за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији града Јагодине у 2017. години, број 401-67/17-03 од 26.01.2017.године, извршена техничка исправка, која суштински не мења садржај Конкурса, и то:

 

- у делу II „Износ средстава која су опредељена  за конкурс“, после става 1. додаје се став 2.  који гласи: „ Најмањи износ средстава која се одобравају по пројекту је 50.000,00 динара, а највећи износ средстава која се одобравају по пројекту је 6.880.000,00  динара“.

Комплетан текст исправљеног јавног позива, као и нове обрасце за пријаву можете преузети у прилогу.

PDF документа

Коментари
0
236

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже